PEPELING KANU CAN ELING


Éling-eling geura éling
Hirup téh tong langlang lingling
Geura balik kanu nyangking
Gusti anu Maha Wening

Prak geura lakukeun tobat
Jeung tuluy adegkeun solat
Sangkan engké di ahérat
Hirupna moal malarat

Hirup téh aya tungtungna
Moal lana salilana
Raga papisah jeung nyawa
Nya maot téa ngaranna

Raga teu ngaboga-boga
Harta euweuh nu dibawa
Kulawarga moal béla
Da puguh béda alamna

Tah ti dinya mimitina
Laku lampah keur di dunya
Ku anjeun bakal katara
Karasa walesanana

Lamun hirup dina to’at
Nya bakal narima ni’mat
Sedeng lamun hirup sesat
Disiksa teu elat-elat

Matak gé geura bebenah
Ulah ngalampahkeun salah
Sangkan hirup tuma`ninah
Moal sieun ku kiyamah

Dicutat: ti vierdinsu

Tentang sobaria

hidup adalah perjuangan
Pos ini dipublikasikan di Motivasi. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s